beae image basic

Lepd meg édesapádat egy egyedi apa fotókollázzsal Apák napjára

Örökítsd meg a legszebb közös pillanatokat, és ajándékozz neki egy felejthetetlen meglepetést

Készítsd el a fotókollázst egyszerűen online szerkesztőnk segítségével!

Apák Napi Ajándék 

beae image basic

Egyedi apák napi fotókollázsok

Válassz egyet és lepd meg apát!

Megnézem

TÖKÉLETES AJÁNDÉK, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN!

Keresed a tökéletes ajándékot apák napjára?

beae image basic

Ez a gyönyörű fotókollázs nem csupán dísztárgy, hanem puha takaróként öleli körül a közös emlékeket a hideg téli éjszakákon.🥰

Édes nosztalgia árad belőlünk,

ahogy szemünk végigsiklik a fotókon, és a múltból felvillannak a kedves pillanatok. A farostlemez keret biztonságot nyújt, az üveglap pedig óvja a drága emlékeket a kopástól és a portól.

A prémium minőségű fotópapír életre kelti a képeket,

beae image basic

 minden apró részletüket érezteti, mintha újra átélnénk azokat a felejthetetlen pillanatokat. A gyantabevonatú papír egyedivé teszi a kollázst, és ugyanolyan tartóssá és időtállóvá varázsolja, mint maguk az emlékek, amelyeket őriz.

beae image basic

Ez a fotókollázs nem csupán ajándék, 

hanem a szeretet és a hála kifejezése apukád felé. Ajándékozz neki egy emléket, amit örökké őrizhet a szívében!

beae image basic

Mit garantálunk a fotókollázs ajándékkal?

😊Mosolygarancia😊

beae image basic

Biztosak vagyunk benne, hogy a családtagja mosolyogni fog, amikor meglátja a személyre szabott fotókollázst. A kollázs tele lesz kedves emlékekkel, amelyek felidézik a boldog pillanatokat, és garantáltan megmelengeti a szívét.

 🥰Meghatódottság🥰

A fotókollázs egy megható ajándék, amely kifejezi a szeretetét és törődését. A kollázsban szereplő képek felidézik a közösen töltött időt, és megmutatják a családtagjának, mennyire fontos Önnek.

beae image basic

✨Örökké tartó emlékek✨

beae image basic

A fotókollázs egy olyan ajándék, amely örökké megmarad. A kollázsban szereplő képek az idő múlásával is értékes emlékekké válnak, amelyekre a családtagja mindig örömmel fog visszagondolni.

beae image basic

Minőségi garancia✔️

A fotókollázst gondosan elkészítjük, kiváló minőségű anyagokból. Biztos lehet benne, hogy a kollázs gyönyörű lesz, és évekig díszítheti a családtagja otthonát.

beae image basic

Ezenkívül:🎁

  • A kollázst az Ön egyéni igényei szerint alakítjuk ki. Választhat a különböző sablonok, keretek és hátterek közül, hogy a kollázs tökéletesen illeszkedjen a családtagja ízléséhez.

  • Gyors és egyszerű rendelés: A fotókollázs online néhány perc alatt megrendelhető. A kollázst elkészítjük, és általában 2 manakap alatt eljuttatjuk Önhöz.

  • A fotókollázs ideális ajándék apák napjára, vagy bármilyen más különleges alkalomra.

Az Apák Napja 2024-ben június 16-án lesz. Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy meglepje apukáját egy egyedi és emlékezetes fotókollázzsal!

Apák napi újdonságaink:

beae image basic

Ez a kollázs nemcsak szép dekoráció, hanem egy különleges módja annak, hogy kifejezzük hálánkat és szeretetünket a legjobb apának. Tökéletes ajándék, amely biztosan mosolyt csal az apukád arcára és örökre szóló emlékké válik.

Ez a kollázs nemcsak dekoratív, hanem kifejezi a szeretetet és tiszteletet is, amit az apa iránt érzünk. Ideális ajándék, amely biztosan örömet szerez és emlékezetessé teszi ezt a csodálatos napot.Rendeld meg ezt az egyedi kollázst, hogy különlegessé tedd vele az Apák napját!

beae image basic
beae image basic

23 pillanat, 23 emlék, 23 ok, amiért Ő a legjobb apa. Örökítsd meg az együtt töltött idő legkedvesebb emlékeit ebben a személyre szabott fotókollázsban! Lepd meg édesapádat egy igazán megható ajándékkal, amely minden nap eszébe juttatja, mennyire szereted. Egyedi és szívből jövő ajándék, amely apukád szívét garantáltan megdobogtatja.beae image basic


9 kép, 9 emlék, melyek egy életre szólnak. Ezzel a személyre szabott fotókollázzsal nem csak képeket ajándékozol, hanem az együtt töltött idő legértékesebb pillanatait. Idézd fel a közös nevetést, a kalandokat és a meghitt perceket, melyek apukáddal összekötnek.


Minden egyes fotó egy apró ablak a múltra, mely felidézi a legszebb emlékeket. Ez a kollázs több, mint egy ajándék – ez egy kincs, melyet apukád szívében őriz majd.


Lepd meg őt ezzel az egyedi és szívmelengető meglepetéssel, és mutasd meg neki, mennyire fontos a számodra!

Ezeknek az új és teljesen egyedi fotókollázsoknak garantáltan nagy sikere lesz. 

Házhozszállítva vagy autómatába

Gyors szállítás GLS-el

30 napos pénzvissza fizetési garancia

Garancia

Ügyfélszolgálat

Utánvéttel vagy bankkártyával

Biztonságos fizetés

hello@emlekdekor.hu

06204647016

Apák Napi Ajándékok az Emlékdekor.hu-n


Az apák napja különleges alkalom, amikor megmutathatod, mennyire fontos számodra édesapád. Nálunk megtalálod a legkülönlegesebb és legszemélyesebb apák napi ajándékokat. Kínálatunkban szerepelnek:


  • Egyedi Fotókollázsok - Örökítsd meg a legszebb pillanatokat prémium minőségű kollázsokban, amelyek örökké tartó emléket jelentenek.
  • Gyors Szállítás - Rendeld meg könnyedén online, és élvezd a 2-3 munkanapos szállítást.
  • Személyre Szabott Ajándékok - Válassz különböző sablonok, keretek és hátterek közül, hogy a kollázs tökéletesen illeszkedjen apukád stílusához.


Miért válassz minket?

  1. Mosolygarancia: Minden fotókollázsunk garantáltan mosolyt csal édesapád arcára.
  2. Megható Ajándék: Kifejezi a szeretetet és törődést, amit apukád iránt érzel.
  3. Örökké Tartó Emlékek: A fotókollázsok az idő múlásával is értékesek maradnak.

Apák Napja 2024 - Ne hagyd ki!

Az Apák Napja 2024-ben június 16-án lesz. Készülj fel időben, és rendeld meg a tökéletes ajándékot!


Rendeld meg most, és lepd meg apukádat egy igazán különleges meglepetéssel!


Kapcsolat:

Email: hello@emlekdekor.hu

Telefon: 06204647016


apák napi ajándék, apák napja 2024, egyedi fotókollázs, személyre szabott ajándék, prémium ajándék, gyors szállítás, emlékdísz, fotókollázs apák napjára, szívhez szóló ajándék, ajándék ötletek apák napjára